logo_titel_blog.jpg
 

 

‘Unpredicted II – Kunstenaars kijken naar de stad’
Deze groepsexpositie, georganiseerd door Stichting Acqua Tornata, is vanaf heden te zien tot en met 13 december. Locatie: gebouw Casa Casla, hartje stad Almere, gelegen aan de pittoreske binnenhaven van het Weerwater.
 


De kunstenaars.
Lyla Carillo Quan, Livia Dencher, Els Franken, Ralph Noort, Albert Roozenburg, Esther Verdonk, Sietse van der Wal en ik zelf, tonen hun visie op de stedelijke omgeving. Op de website www.acquatornata.nl vindt u alle relevante informatie over de kunstenaars en hun werk.
Mijn aandeel bestaat uit 11 werken rondom de thema’s ‘Autoshades & Cityshapes’ en ‘Flocks’. Deze werken maken deel uit van mijn Fotografie Kunstuitleen; voor de complete catalogus zie www.teokrijgsman-images.com/uitleen.
 
Bezoek en openingstijden.
U bent hierbij van harte uitgenodigd de expositie te bezoeken. Laat me weten, dan organiseer ik, met inachtneming van de Corona maatregelen, apart een tijdsmoment.
Vanaf 7 november is de expositie geopend op zaterdagen en zondagen tussen 12.00 en 17.00 uur. Vanwege het maximaal toegestane aantal bezoekers binnen, kan het zijn dat u even moet wachten.
 
Workshops.
Ik geef tijdens deze expositie twee fotografie workshops, op 14 november en 13 december, met als thema ‘Jouw schaduw in de stad’. Maximaal 6 deelnemers. De kosten voor deelname zijn slechts € 5,00. Aanvang 13.00 uur. Voor alle bijzonderheden rondom de workshops en aanmelden zie http://www.acquatornata.nl/unpredicted-ii-workshops