logo_titel_blog.jpg
 

Met groot genoegen kan ik mededelen dat een inzending van mijn themafoto’s ‘Cityshapes’, naar de ‘15TH Anniversary Black Spider Awards’ -een wereldwijde competitie voor zwart-wit fotografie (6378 total entries)- in de prijzen is gevallen. Drie beelden behaalden een ‘nominee’, twee een ‘honorable mention’. Mijn werk werd ondergebracht in subcategorieën als ‘abstract’ ‘architecture’ ‘silhouette’ en ‘people’. Je kunt hier de gehele winnaars collection bekijken.


De nalatenschap van Hans van ’t Leven.

Mijn vriend, interieurarchitect en meubelontwerper Hans van ‘t Leven stierf plotseling en onverwacht in februari 2018. Ik mis hem nog elke dag. Hij liet een grote en bijzondere verzameling eigen werk, design en boeken achter. Charley, zijn zoon, heeft in de afgelopen jaren delen gecatalogiseerd en op de markt gebracht. Veel is al verkocht, maar niet alles. Neem een kijkje op de website, er zitten nog pareltjes tussen. Het glas is nieuw toegevoegd: https://www.hansvantleven.nl/overzicht/glas. De prachtige boekenverzameling, hoofdzakelijk architectuur, komt eraan!


Workshops.

De eerder aangekondigde workshop ‘jouw schaduw in de stad’ op de expositie ‘Unpredicted II’ te Almere, ging helaas niet door vanwege de maatregelen rond Corona. Die zijn opgeheven, en dus kan de workshop van 13 december a.s. gewoon doorgaan. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Zin in een middagje onbekommerd kijken en spelen met vorm, licht en schaduw (kan ook met je mobiele telefoon) onder mijn leiding? Meld je hier aan.
NB. Er zijn plannen om in januari nog een workshop toe te voegen. Ik hou u op de hoogte.
Veel kijk- en fotografieplezier,

Met vriendelijke groet,
Teo Krijgsman